Atunci când îți dorești să slăbești, primul pas pe care trebuie să-l faci este să renunți la consumul de pâine. Iar legumele sunt, fără doar și poate, o alternativă bună, mai ales că le poți folosi și ca să-ți prepari sandwich-uri.

Care sunt cele mai simple rețete pe care le poți încerca, află mai jos:

Sandwich cu Crackers din orez

La îndemâna oricui, Crackers din orez pot fi folosiți pentru a înlocui pâinea, mai ales că îi găsești în orice supermarket. Îți poți consuma atât la micul dejun, cât și la cină, cu dulceață, fructe, brânză, ton, curcan sau chiar pui.

Sandwich cu castravete

Atunci când preferi să consumi rapid un sandwich, trebuie să știi că îl poți prepara pe felii de castravete. Taie castraveții pe din două, după care pune pe felii brânză, icre, pate sau orice altceva.

Sandwich cu salată

O altă modalitate prin care poți renunța pâine este să o înlocuiești cu frunze de salată. Așadar, spală frunzele de salată, iar apoi așează pe ele ton, roșii, ceapă, pui sau chiar brânză și rulează frunzele. Vor fi savuroase.

Sandwich cu zucchini

La fel ca și castraveții, dovleceii sunt ideali pentru a înlocui pâinea. Este, însă, indicat să-i tai pe jumătate, iar apoi să-i gătești până se înmoaie. Servește-i cu hummus.

Sandwich cu vinete

O altă alternativă pentru a înlocui pâinea sunt vinetele. La fel ca și dovleceii, acestea trebuie să fie tăiate în două, după care umple-le cu ingredientele favorite, precum ton, pui, roșii, ardei și dă-le la cuptor. Poți, de asemenea, să le umpli chiar și cu spanac ori cu mămăligă.

Credit foto: Shutterstock