Kim Kardashian are 42 de ani, dar reușește să se mențină într-o formă de invidiat, fiind invidiată de multe femei. E drept că aceasta a apelat și la diferite intervenții estetice, însă ea a dezvăluit și care sunt trcurile la care apelează pentru a-și păstra silueta, dar și sănătatea.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian are o dietă bazată pe plante

Kim Kardashian a adoptat o dietă bazată pe plante încă din 2019, întrucât și-a dorit să țină în frâu boala cu care a fost diagnosticată, și anume psoriazis.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

”Încerc să urmez această dietă. Mănânc cât mai multe alimente care au proprietăți antiinflamatorii și antioxidanți.”, dezvăluia Kim Kardashian pentru People, adăugând: ”Mă ajută să am o stare de spirit bună, îmi conferă și un plus de energie și îmi ține sub control nivelul de stres.”

Nu consumă deloc alcool

Potrivit unor surse, Kim Kardashian nu consumă deloc alcool. Anul trecut, într-o postare făcută pe Instagram, în care apărea într-un campus, în timpul facultății, alături de sora ei, Kourney, aceasta mărturisea că detesta petrecerile.

”Am detestat petrecerile atât de mult că mereu am stat acasă. Niciodată nu mi-am dorit să beau sau să petrec.”, a spus ea.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Fiecare dimineață începe cu o sesiune de sport

Pe lângă faptul că are o dietă echilibrată, bazată pe fructe și legume, aceasta a mărturisit că se trezește în fiecare dimineață la 5.30 și face sport. Șase din șapte zile pe săptămână, ea se antrenează 60 de minute.

”Sportul e parte din viața mea. E un mindset.”, spunea ea.

Credit foto: Facebook